Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Culori nunta

Culori nunta

Având în vedere că tendințele se schimbă mereu, te poţi gândi la o combinaţie între două sau trei culori sau poţi alege una principală şi să mergi pe câteva nuanţe ale ei.

De asemenea rămâne la mare căutare combinaţia clasică de alb-negru sau auriu-argintiu. Acestea sunt de cele mai multe ori utilizate în cadrul nunţilor elegante.

Anotimpul. Desigur, alegerea coloristicii pentru nunta ta poate ţine cont şi de anotimpul în care aceasta are loc (de exemplu poţi alege mint, bej ori auriu dacă îţi organizezi nunta toamna ori roz, corai şi alb pentru nunta ta de vară).

Rochia de mireasă. În plus, deoarece miresele sunt din ce în ce mai îndrăzneţe, culorile în vogă din anul în care are loc nunta ta nu sunt destinate exclusiv decoraţiunilor sălii sau aranjamentelor florale ci poţi alege una dintre aceste nuanţe pentru rochia ta.

Nu uita însă că trebuie să ţi cont şi de preferinţele mirelui şi pe cât posibil de ale părinţilor (şi ei, în general, sunt mai tradiţionalişti).

Cu ajutorul micilor sfaturi ale specialiştilor poţi încropi un decor de vis pentru nunta ta, bazat pe o schemă coloristică potrivită personalităţii voastre şi a celorlalte elemente definitorii ale nunţii.

Deşi ziua nunţii este ziua voastră specială nu îţi doreşti ca familia ta să nu se simtă în largul ei. De asemenea trebuie să fi foarte atentă şi la combinaţia culorilor, pentru ca rezultatul final trebuie să fie o ambianţă plăcută, un decor de admirat iar o alăturare nepotrivită de culori poate duce la un rezultat dizgraţios.

Discutaţi, încercaţi să găsiţi combinaţia de nuanţe sau culori cea mai bună pentru amândoi, şi alegeţi culoarea care vă reprezintă.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *