Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Cum iți planifici bugetul pentru nuntă

Cum iți planifici bugetul pentru nuntă

O nuntă nu este ceva simplu cum pare din exterior. Trebuie planificată cu atenție în cele mai mici detalii.

Pentru a nu intra în criză de timp, totul trebuie planificat pe etape. Cel mai important este de planificat bugetul evenimentului.

Stabiliți un calendar pe luni, in fiecare lună achitați câte ceva, în funcție de priorități. Rezervarea la restaurant este cea mai importantă, deoarece restaurantul pentru un astfel de eveniment trebuie rezervat cu cel putin o jumatate de an înainte. Cel mai ideal ar fi rezervarea cu un an înainte, pentru a nu pierde o locație foarte bună.

În prima lună achitați avansul la restaurant, următoarea lună plătiți avansul pentru muzică si fotograf, dupa încă o luna cumpărați verighetele. Pasul următor ar fi să faceti invitațiile. Acestea sunt cele mai importante detalii la o nuntă, apoi urmează detaliile mai mici si mai ieftine, cum ar fi mărturii, buchet mireasă, etc.

Meniul de nuntă este cel mai costisitor si ar fi cel mai bine dacă reușiți să achitați un avans mai mare la restaurant. Aveți varianta să optati pentru un meniu cu aranjamentele pentru salon incluse. Un mic detaliu este să tineti cont de florile pe care le alegeti pentru buchet, să se potriveasca cu aranjamentele florale din salon. Salvează bugetul nunții profitând de reduceri când cumperi rochia de mireasă sau costumul de mire. De obicei, reducerile sunt la sfârșitul sezoanelor importante – iarna si vara. Mergi la târgurile de nunți din orasul tau, acolo poți gasi reduceri de pana la 30-40%.

Indiferent de câte zile mai sunt până la eveniment, nu intrați în panică, cu siguranță va ieși așa cum vă doriți.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *