Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Reguli pentru nuntă

Reguli pentru nuntă

5 Reguli de aur pentru o nunta perfecta

1) Data Căsatoriei. Căsatoria trebuie făcuta înainte de a avea un copil. Dacă s-a intamplat să ramai însarcinată înainte de nuntă nu trebuie să te grăbesti cu ceremonia. Bucura-te de moment atunci când se întamplă, fără să plănuiesti fiecare aspect al vietii tale.


2) Trebuie să păstrezi traditiile. Dacă tu consideri că anumite obiceiuri nu își mai au rostul, e ok sa treci peste ele sau să le modifici după cum crezi de cuviință, atât timp cât îți anunți apropiații din timp. Tradițiile cer anumite pregătiri și trebuie să anunți pe care vrei să le păstrezi.


3) Trebuie să porti rochie albă. Lăsând la o parte simbolismul albului – puritate- poti să porti orice culoare crezi că te avantajează pe tine. Și ce dacă vor comenta mătușile, este nunta ta și trebuie să te simti excelent in acea zi. Ei sunt acolo doar sa se bucure pentru tine, nu să îți stabilească ce și cum să faci.


4) Trebuie sa porți voal. Nu are rost să porți unul daca ți-ai ales un alt accesoriu pentru păr și voalul este chiar în plus. Este alegerea ta cum îți accesorizezi rochia de mireasa și ce consideri tu a fi mai placut.


5) Trebuie să plecați în luna de miere imediat dupa nuntă. Dacă ideea voastră de lună de miere nu este compatibilă cu perioada sau sezonul in care ați stabilit nunta, puteți să vă programați voiajul oricând vă convine vouă mai bine. Este plăcut să te bucuri de statutul de proaspat căsătoriți cât mai mult timp puteți.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *