Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Buchetul miresei

Buchetul miresei

Sfaturi pentru mireasă

Calele albe sunt o alegere perfectă pentru a fi incluse în aranjamentele florale pentru nuntă. Dacă alegeți să faceți buchetul miresei cu cale albe să țineți cont și de aranjamentele florale din salon să  fie tot cu cale albe. Buchetul pentru nașă trebuie să fie altă culoare și alte flori. Doar o mireasă îndrazneață va alege o tematică albă pentru nunta sa.

Buchetul din brose arată de-a dreptul prețios. Micuț, strălucitor, este ideal pentru o femeie căreia îi place să strălucească mereu. Ai grija însă, toate femeile vor vrea să se pozeze cu el!

De exemplu, daca iți dorești un look de mireasă traditională, alege flori într-o nuanță apropiată de culoarea rochiei, altfel vei obține un contrast prea puternic între cele două.

Dacă, din contră, vrei să abordezi un look mai nonconformist, folosește-te de buchet pentru a aduce o pată de culoare ținutei. Rochia fiind albă sau în nuanța pastelată, florile pot avea culori mai intense, pentru a crea contraste dramatice.

Dacă ai o rochie dantelată sau multe aplicatii stralucitoare pe rochie alege un buchet simplu fara prea multe brizbrizuri, poti alege un singur tip de floare.. Poti alege un buchet rotund, e mic delicat si usor de manevrat, florile sunt aranjate in forma rotunda, cozile fiind destul de lungi pentru ca buchetul sa fie ținut in mana.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *