Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Dansul mirilor

Dansul mirilor

Cel mai important moment al unei nunţi este Dansul Mirilordansul care deschide petrecerea.

Dansul Mirilor este foarte important şi trebuie pregătit cu grijă, din timp. Este primul moment important al serii, momentul în care toată lumea este cu ochii spre voi.

Acesta este probabil cel mai aşteptat moment de către toţi invitaţii, inclusiv de către voi, mârâi şi de aceea merită să îi acorzi atenţie şi să îl organizezi aşa cum ai visat.

Melodia pentru dansul mirilor.

Evită căderea în tentaţia de a alege drept fond muzical pentru dansul sau valsul mirilor un hit actual pentru că nu se ştie dacă această piesă îşi va păstra valoarea în timp, iar melodiile nemuritoare au ajuns să aibă această proprietate tocmai pentru că nu se demodează. Acestea îţi pot asigura fondul muzical excelent pentru dansul vostru de nuntă.

Melodia trebuie aleasă cu grijă, aceasta poate fi un vals, o melodie pe care aţi dansat-o prima dată, sau o melodie dragă vouă

Stilul dansului.

Va trebui să stabileşti în prealabil, împreună cu perechea ta ce specific va avea dansul vostru pentru nuntă.

Poţi opta pentru:

Valsul mirilor, clasic
Un blues romantic.
Sau un mix de melodii amuzante, ritmate cărora să le adaugi o coregrafie îndrăzneaţă.
Dansul mirilor poate fi unul clasic, romantic, tradiţional ori chiar disco; poate fi în stil latino, flamenco, tango, rumba, salsa sau cha-cha; poate fi un vals al mirilor sau un blues ori de ce nu, inspirat din repertoriul internaţional, de origine scandinavă ori elenă. La fel de potrivite pot fi charlestonul, twistul, jive, swing, rock&roll, etc.

Lecţii de dans.

Dacă nu eşti atât de talentat sau talentată în acest domeniu poţi să apelezi la lecţii de dans pentru nuntă. Astfel nu vei reuşi doar să îţi îmbunătăţeşti mişcările ci poţi avea o coregrafie profesională pentru dansul vostru că miri.

În orice caz, dacă doreşti să urmezi lecţii de dans pentru nuntă nu este indicat să le laşi pentru ultimul moment ci ar trebui să le începi măcar cu o lună înainte de nuntă, astfel vei avea timp să pui la punct toate detaliile ce ţin de dansul mirilor.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *