Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Dansul mirilor sfaturi

Dansul mirilor sfaturi

Cu siguranţă nunta este un eveniment absolut important în viaţa oricărui cuplu, şi acordaţi o atenţie deosebită fiecărui detaliu, începând cu ţinutele şi terminând cu detaliile de decorare. Însă un alt detaliu important care nu trebuie să fie dat uitării este primul dans al vostru, acel dans care deschide nunta, când sunteţi în centrul atenţiei şi când trebuie să fiţi la fel de graţioşi precum ţinutele pe care le-aţi ales.

De aceea, dacă visaţi acel vals tradiţional, maiestuos şi romantic, la început de nuntă, îţi recomandăm cursuri de dans. 4-5 şedinţe cu un instructor profesionist sunt îndeajuns pentru ca voi să vă simţiţi bine împreună, să învăţaţi paşii şi să vă bucuraţi de farmecul dansului.

Alege melodia

Melodia care va deschide nunta, aceea pe care o vei ţine minte toată viaţa trebuie să vă reprezinte, să vă facă inima să tresalte tot restul vieţii de fiecare dată când o auziţi. Trebuie să vă placă amândurora, să vă bucuraţi când dansaţi pe ea şi să vă relaxeze. Dacă sunteţi mai energici şi mai nonconformişti, alegeţi un vals mai impetuos. Dacă sunteţi romantici şi liniştiţi, alegeţi un vals clasic. Valsul mirilor este cam imposibil de dansat dacă mireasa are o rochie îngustă sau stil sirenă, mai exact o croială care nu îi permite să facă paşi mari.

În primul rând mireasa trebuie să îşi ridice puţin rochia înaintea dansului (eventual prinsă cu nişte bolduri cu trandafiri mici) astfel încât să elimine încă de la început posibilitatea de a-şi agăţa pantofii în rochie, întâmplare ce poate avea două urmări negative: 1 – se rupe rochia şi 2 – mireasa se împiedică şi cade.

Mirele este cel care trebuie să conducă şi nu mireasa. Dar asta se face cu tact şi graţios. Mirele în niciun caz nu va împinge mireasa şi nu o va trage în direcţia dorită de el. El va conduce uşor, iar mireasa îl va urma. Mirele trebuie să fie elegant, cât şi atent în timpul valsului. Umerii vor fi drepţi, spatele la fel. Sub nicio formă cocoşat. Mireasă va trebui să zâmbească tot timpul, chiar şi dacă te calcă pe picior soţul. Privirea ta va fi înainte, peste umărul drept al soţului şi niciodată în jos. Nu te sprijini prea tare pe umărul soţului tău şi de braţele lui în timpul dansului. Să fii atentă la lungimea rochiei de mireasă, căci dacă este prea lungă te vei împiedica sau soţul tău va călca pe ea.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *