Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Coafuri pentru Mirese

Coafuri pentru Mirese

Ziua nunţii este una dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei femei. Vrem să fim perfecte şi să arătăm divin. Atât rochia de mireasă cât şi coafura pe care o aleg vor trebui să fie perfecte, să ne pună în valoare calităţile şi să ne facă să ne simţim cu adevărat speciale

Cum alegi coafura ideală? Pentru început vom stabili criteriile. Dacă nu îţi place cum stă cu părul prins automat voi renunţa la o coafură tip coc în ziua nunţii.De altfel decizia este a ta prin urmare nu trebuie să te laşi influenţată de cei din jurul tău prea mult.Va trebui să ţinem cont de o multitudine de lucruri cum ar fi: temperament, vârsta, calitatea părului, cum este rochia, dacă ne vom hotărî să ne ataşăm anumite accesorii în păr, voal.

Coafura trebuie să completeze ţinuta şi eventual să o pună în evidenţă. Pentru a nu avea probleme trebuie să facem şi o probă de coafat cu stilistul pe care îl alegem cu câteva zile înainte de fericitul eveniment.În ziua nunţii trebuie să ieşi în evidenţă, să radiezi de fericire şi să transmiţi bucurie. Din experienţa mea, femeile au diverse aşteptări de la acest eveniment. Unele doresc să se schimbe radical, altele doresc să fie cât mai naturale. Eu recomand să fi cât mai în pielea lor, să aleagă o coafură şi un machiaj care să o facă să se simtă comod, să o reprezinte şi să aibă încredere în ea. Nu încercaţi să vă “împopoţonaţi” în ziua nunţii, pentru că vă veţi simţi ciudat şi nu veţi trăi evenimentul relaxat. Dar nu trebuie să dai în extrema simplităţii, totuşi e un moment important şi trebuie să te evidenţiezi.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *