Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Torturi pentru nuntă

Torturi pentru nuntă

În primul rând trebuie să alegem o poză cum am dori să arate tortul de nuntă. Pasul următor este să alegem figurina pentru tort. Înălţimea stratului de tort de sus ar trebui să fie suficient de înalt pentru a se potrivi cu figurina aleasă. Deasemenea, stratul de tort de sub stratul superior ar trebui să fie destul de lat pentru că figurinele să se potrivească.

Decorarea tortului

Cu toate opţiunile disponibile, poţi să-ţi laşi personalitatea să strălucească folosind accesoriile pentru tortul de nuntă! Unele opţiuni includ fructe, flori, scoici, fântâni arteziene, scări, bijuterii, panglici, lumini, figurine, să fie roz cu buline din marţipan, să fie cu fundiţe sau decorat cu flori naturale, să aibă buburuze, sau să semene cu un teren de fotbal, cu 7 etaje sau doar cu 2, cu fluturaşi sau decorat vintage. Important este să vă placă şi să nu fie tortul comun, simplu doar cu 3 flori din zahăr.

Atenţie la preţ

Da, ştiu, arată extraordinar, iar gustul e divin. Dar oare se încadrează în bugetul pe care l-ai stabilit? Atunci când pleci în căutarea tortului ideal ai în vedere că acesta să fie stilul potrivit, să mulţumească atât preferinţele voastre, cât şi ale invitaţilor şi, mai mult decât atât, să aibă un preţ pe care să vi-l permiteţi. Decât să plăteşti o avere pe tort, mai bine investeşti în ţinutele voastre!

Cât de mare să fie?

Ca să ştii câte kilograme vrei să aibă tortul, consultă-ţi lista de invitaţi. Sfătuieşte-te cu specialiştii cu care lucrezi şi ai grijă ca fiecare nuntaş să aibă parte, în medie, de o felie şi jumătate. Decât să fie nevoie să tai felii prea subţiri, mai bine le oferi şi la pachet!

Detaliile contează

Figurinele de pe tort, încântarea şi amuzamentul tuturor! Optează pentru un mire şi o miresica în ipostaze haioase, fie cu bărbatul legat cu cătuşe ori sub pantoful soţiei, fie cu o miresica ce escaladează haiduceşte râurile de frişcă în căutarea ginerelui pierdut! Pe internet găseşti o mulţime de variante, care mai de care mai năstruşnice. Totodată, nu uita de paleta şi cuţitul cu care veţi tăia împreună prima felie de tort. Alege-le personalizate, cu monogramă şi păstrează-le amintire. Nu o să regreţi!

Aroma tortului.

Eşti convins că design-ul tortului nu este singurul element care contează. Mulţi invitaţi aşteaptă cu nerăbdare venirea tortului pentru a-l admira atât vizual cât şi gustativ. Dacă nunta are loc vara alegeţi un tort realizat din ingrediente uşoare cu multe fructe sau cu cremă mai puţină. De asemenea aveţi grijă să nu amestecaţi prea multe arome, pentru a nu risca o combinaţie nereuşită.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *