Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Planificare nuntă pas cu pas

Planificare nuntă pas cu pas

Începe planificarea din timp.

Poate ţi se pare că nu este mare lucru să organizezi un eveniment. Însă este bine să fii prevăzătoare şi să te asiguri că totul va fi perfect.

Mai ales că în această situaţie, se programează contractele cu un an în avans, sau cel târziu la începutul anului.

Stabileşte bugetul, dar să iei în calcul şi o marjă de eroare. Întotdeauna vor apărea cheltuieli neprevăzute, dar pot fi şi surprize plăcute de discounturi sau variante mai ieftine.

Ar fi un avantaj dacă reuşeşti să achiţi avansul mai mare la restaurant.

Mirele trebuie să se implice şi el în organizare. Deşi întotdeauna îţi va răspunde cum vrei tu iubita, altfel nu are dreptul să comenteze deciziile partenerei sale, implicându-se mai mult îţi va demonstra că te poţi baza pe el, de aceea vă căsătoriţi, pentru a fi împreună, la bine şi la rău.

Caută rochia din timp, mergi la târgurile de nunţi, caută magazine online, încearcă şi în perioada reducerilor să găseşti rochia mult visată.

Nu îşi face griji, când o vei găsi, îşi vei da seama imediat că este perfectă. Dar niciodată să nu mergi cu mai multe persoane la probă, prietenă apropiată şi mama sau mama soacră este suficient.

Cere o părere prietenilor apropiaţi care au trecut deja prin asta. (aşa vei învăţa ceva din greşelile lor) nu încerca să faci totul singură, nu vei reuşi decât să îţi consumi nervii.

De aceea există domnişoarele de onoare, prietenii şi familia, pentru a te ajuta şi pentru a face din organizarea nunţii o activitate plăcută.Nu vă certaţi chiar dacă apar obstacole, acestea se pot îndepărta cu calm, răbdare şi încredere.

Luaţi hotărârile împreună. Pentru a nu exista discuţii în orice decizie ce trebuie luată stabiliţi de comun acord decizia corectă.

Comunicarea este succesul în orice relaţie, mai ales în perioada organizării evenimentului perfect când nervi sunt întinşi la maxim.

Domnişoarele şi cavalerii de onoare întotdeauna trebuie să fie prietenii apropiaţi care vor face acest lucru cu drag.

Petrecerea burlacilor şi burlaciței. Rămâne o amintire plăcută, organizaţi această petrecere numai în situaţia în care nu sunteţi geloşi.

Verificaţi lista cu sarcini, adăugaţi şi ştergeţi pe măsură ce a-ţi finalizat toate detaliile pentru petrecerea voastră.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *