Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Nuntă cu stil

Nuntă cu stil

Nunta este unul dintre cele mai importante din viaţa ta. Dacă tematica nunţilor poate fi foarte diferită, în ceea ce priveşte stilul nunţilor acestea par a fi doar câteva, sau cel puţin cele mai importante sunt în număr de aproximativ 5 Astfel, nunta poate poate fi încadrabilă în stilul romantic, vintage, modern, rustic sau americană

Nunta Americană

În ceea ce priveşte nunţile, Americana trebuie să fie în aer liber, fie că să desfăşoară într-o locaţie cu importanţă istorică sau pe marginea unui lac, prospeţimea naturii nu va fi doar o sursă de inspiraţie ci şi un mediu excelent în care o nuntă se poate desfăşura.

O nuntă la mare poate avea loc pe plajă şi bineînţeles decoraţiunile se pot inspira din mediul marin.

Nunta vintage

Nunţile vintage se bazează pe readucerea perioadei 1920-1940 în trenduri.

Astfel, în loc de limuzină glamour pentru miri puteţi opta pentru o maşină de epocă. Dantelă, perlele şi aranjamentele florale bogate sunt elemente de nelipsit. Penele, candelabrele, coliviile, oglinzile veneţiene, arcadele feroase cu trandafiri sau catifeaua pot face ca sala în care are loc nunta ta să fie super potrivită.

Mărturiile, invitaţiile, tortul trebuie să fie şi ele în acord cu tematica şi stilul nunţii iar astfel să obţii atmosfera dorită şi ambianţa vintage pe care o aveai în minte.

Nunta romantică

Pentru o nuntă în stil romantic lumânările sunt companioanele perfecte. O mulţime de lumânări amplasate în sala vor difuza o lumină plăcută, misterioasă.

De asemenea muzica trebuie să aibă semnificaţie pentru voi ca şi cuplu; melodii de dragoste, ce au un mesaj de transmis.

Totodată jurămintele personalizate pot avea un efect mai mult decât pozitiv, scrieţi-vă singuri jurămintele şi faceţi promisiunile ce le consideraţi importante.

Pentru o nuntă romantică poate fi indicată şi o plimbare cu trăsura, de la biserică la restaurant, astfel încât veţi avea ocazia să admiraţi frumuseţea împrejurimilor.

Nunta modernă

În ceea ce priveşte nunţile moderne şi cele clasice, sunt câteva elemente ce s-au schimbat radical.

Astfel, la o nuntă modernă dansul mirilor poate fi foarte diferit de cel clasic. Mai multe melodii, mai ritmate, mai multe genuri de muzică.

Domnişoarele de onoare nu trebuie să se îmbrace la fel. Există buchete ce atunci când le arunci se desprind în mai multe şi astfel nu doar o domnişoară vă avea buchetul ci mai multe.

Mireasa modernă poate opta pentru mai multe rochii. Dacă nu doreşti să achiziţionezi două rochii de mireasă, poţi opta pentru una ce are partea de jos detaşabilă, astfel obţii două ţinute într-una singură.

Nunta Rustică

Pentru o nuntă rustică trebuie ales un restaurant tradiţional, rustic

Se pot folosi ca decoraţiuni pene, spice de grâu, săculeţi, iar aranjamentele florale pot fi compuse din flori de câmp. În ceea ce priveşte meniul, preparatele şi băuturile tradiţionale sunt perfecte pentru nunta ta rustică. În plus, paleta de culori ce doreşti să o utilizezi se poate inspira din culorile anotimpului în care are loc nunta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *