Close

Blog

Home/ Blog/ Sfaturi nunta/ Manichiura miresei

Manichiura miresei

Există un moment în viața unei femei când alegerea manichiurii potrivite este crucial. În mod evident vorbim de ziua nunții! Manichiura pentru nuntă ar trebui să fie subtilă pentru a nu eclipsa rochia, machiajul, inelul de logodnă, bijuteriile și accesoriile – ar trebui să fie o parte integrantă a întregii ținute. Înseamnă că manichiura de nuntă ar trebui să fie plictisitoare? Desigur că nu! Tendințele actuale sunt foarte diverse și oferă posibilități nelimitate și foarte multă libertate.

French-ul este o manichiură clasică și mereu la modă. Acesta se va asorta cu orice, indiferent de stilul rochiei, coafurii, bijuteriilor și altor accesorii. Unghiile acoperite cu un gel de camuflaj roz și cu vârfurile albe arată natural și grațios pe mâini. Nu e de mirare că miresele aleg această manichiură atât de des!

Babyboomer-ul sau french fade este o alternativă la modă și elegantă pentru o manichiură franțuzească atunci când este creată cu o culoare roz deschis care treptat se estompează spre alb. Dacă nu nu doriți clasicul French, atunci Babyboomer va fi alegerea ideală!

Manichiura de nuntă constă, de obicei, din nuanțe luminoase, delicate, nude, rozuri pale sau pastelate. Dacă veți rămâne la manichiura clasică, nu veți face o greșeală și cu siguranță veți fi o mireasă foarte elegantă. Cu toate acestea, orice manichiură de nuntă poate fi condimentată cu cateva detalii. Puțin pigment, câteva flori, niște pietre sau folie de transfer vă va transforma manichiura într-un design spectaculos!

Evident, puteți avea mai multe culori pe unghiile pentru nuntă dacă doriți! Ideal pentru o manichiură colorată este ombre cu două nuanțe! O combinație de alb cu o nuanță vibrantă de roz, albastru, violet sau galben va crea un aspect unic și vesel. Culoarea poate fi asortată cu buchetul de flori, ornamentele din păr sau elementele decorative pe rochie.

Designul unghiilor moderne oferă libertate de exprimare, evidențiază importanța detaliilor, dar, mai ales, oferă posibilitatea de a fi diferită. Cel mai important lucru este ca unghiile să se potrivească cu ținuta, să o completeze, iar mireasa să fie fericită și încrezătoare în cea mai importantă și frumoasă zi din viață.

Mai multe modele și detalii puteți vedea pe pagina de Facebook: Galaxy Nails Iasi

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *