Close

Blog

Home/ Blog/ Foto video nunta/ Foto Video nuntă

Foto Video nuntă

Pentru a te putea bucura de momente speciale din ziua nunţii ori de câte ori doreşti, pentru a îţi împrospăta amintirile, te vei putea folosi de fotografiile şi filmul nunţii tale şi de aceea este important ca echipa de Foto/Video aleasă să fie una profesionistă, care să îţi ofere servicii de cea mai bună calitate.

Ceea ce este o generalitate pentru toate companiile ce furnizează servicii foto şi video pentru nunţi este faptul că îţi pun la dispoziţie cameraman sifotograf pe toată durata nunţii.

foto video nunta
Aranjament floral nunta

Pachetele pe care o firmă de foto/video nunţi ți le poate pune la dispoziţie pot fi diferite în ceea ce priveşte numărul de ore ale filmului final, numărul de fotografii şi tipul albumului.

Pachetele au preţuri diferite. În funcţie de compania cu care vei colabora, fie incluse în pachete, fie cu posibilitatea de achiziţionare individuală, mai poţi beneficia de servicii gen retuşare şi prelucrare profesională a fotografiilor, fotografii instant (mărturii), filmare cu steadycam, filmare cu macara mobilă ori filmare cu o a doua sau a treia cameră.

Şedinţele Trash The Dress sunt din ce în mai populare, în care mirele şi mireasa au o sesiune specială de fotografiere într-o locaţie anume, în veşmintele de nuntă.

Calitatea fotografiilor de nuntă şi a clipului video este extrem de importantă.

Dacă ştii ce pretenţii ai de la cameramani şi fotografi, atunci este timpul să le analizezi atent portofoliile şi activitatea recentă. Încearcă să te abţii de la a cădea în ispita contractării serviciilor ieftine.

Nu uita că primeşti cât plăteşti, iar vecinul cu cameră video poate nu este cea mai potrivită persoană în mâinile căreia să îţi laşi soarta amintirilor de nuntă. Cercetează piaţa cu atenţie, compară ofertele, studiază portofoliile fotografilor, urmăreşte filmările cameramanilor pentru a fi sigur/sigură că acestea sunt persoanele potrivite.

Discută cu ei şi despre echipamentul de care dispun, şi acesta este foarte important. Camere de proastă calitate vor da imagini şi fotografii care lăsa de dorit şi astfel nu te vei mai putea bucura la fel de mult de filmul şi albumul nunţii tale. Apoi discută cu aceştia şi împărtăşeşte-le viziunea ta asupra nunţii pentru a putea să beneficiezi de fotografii şi film de nuntă aşa cum doreşti.

De asemenea, încearcă să găseşti pachetul de servicii foto şi video nunţi care ţi se potriveşte cel mai bine. Va trebui să achiţi o parte din costurile serviciilor acestea în avans, pentru a rezerva acea zi numai pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *